Het gaat om het eindresultaat

De winst zit in de weg ernaartoe.

Als het eindresultaat hetzelfde is, wordt de weg ernaartoe interessant. Traditioneel bouwen voelt vertrouwd, maar we kunnen niet blijven bouwen zoals we dat 80 jaar geleden deden. Vergelijk ons modulaire bouwsysteem eens objectief met traditionele bouw en u zult versteld staan van de overeenkomsten en de verschillen.

Auto’s rijden op elektriciteit of waterstof. Er zijn dakpannen met zonnecellen die meer energie opwekken dan een huishouden verbruikt. Zelf rijden is binnenkort niet meer nodig dan rijdt de auto u vanzelf naar de bestemming. Ons voedsel kunnen we printen. Maar toch bouwen we in de basis nog steeds een gebouw zoals we dat 80 jaar geleden ook al deden. Daar hebben wij verandering in gebracht. Voor verandering is moed nodig en een open mind. Begin eens met dat laatste …

“Als we vasthouden aan bestaande methoden zal er nooit iets veranderen.”

De afgelopen jaren realiseerden we diverse projecten via onze modulaire bouwmethode. Projecten die voldoen aan het geldende Bouwbesluit en dus aan alle voorwaarden om permanent te blijven staan, maar met veel meer vrijheid om het gaandeweg aan te passen en zelfs te verplaatsen of te verwijderen als het nodig is. In no-time is de grond weer vrij, klaar voor een volgende bestemming. Dat zijn significante voordelen op termijn. Maar deze projecten zijn een keer zo snel gebouwd als vergelijkbare projecten via reguliere bouw en kosten bijna 20% minder in realisatie. Dat moet iedere ontwikkelaar als muziek in de oren klinken.

visie uitwisselen

Kennismaken

Hebt u interesse gekregen in onze visie op projectontwikkeling en wilt u weten hoe flexibel bouwen u nog verder kan helpen met uw plannen? Bel ons, of vul onderstaand formulier in.


Ik ga Akkoord met het privacy statement